Efter at have læst mere om, hvordan man skal brygge med dryppemetoden, blev det til endnu et forsøg idag.
Denne gang er kaffen meget bedre end igår, hvor et åbenbart vigtig led i processen var udeladt. Inden alt vandet er hældt i filteret, skal kaffen 'vækkes'. Det sker ved at man hælder en lille smule vand ud i bønnerne og lader det trække i 30-40 sek. Filteret er også skyllet med rent vand, inden de malede bønner kom deri - jeg ved ikke om det gør den helt store forskel - men så er det også gjort.
Kaffen, der er af samme type bønner som igår, smager langt bedre. Den mørke og brændte smag er langt mindre og behagelig - jeg vil sige det er store fremskridt - YAY!
Denne gang er kaffen meget bedre end igår, hvor et åbenbart vigtig led i processen var udeladt. Inden alt vandet er hældt i filteret, skal kaffen 'vækkes'. Det sker ved at man hælder en lille smule vand ud i bønnerne og lader det trække i 30-40 sek. Filteret er også skyllet med rent vand, inden de malede bønner kom deri - jeg ved ikke om det gør den helt store forskel - men så er det også gjort.
Kaffen, der er af samme type bønner som igår, smager langt bedre. Den mørke og brændte smag er langt mindre og behagelig - jeg vil sige det er store fremskridt - YAY!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar