lørdag, november 17, 2012

Dagens Kop: Bella Sky Comwell

Overnatter på Bella Sky i København. Står op til en hotelmorgenmadsbuffet og... En kaffebuffet. Der er hele 4 kaffemaskiner - altså 3 kaffemaskiner og en espressomaskine - god oplevelse.

Jeg starter med en espresso. Det er et lidt andet univers end den ordinære kaffe, som jeg vil holde mig til i starten. Selve brygningen af espressoen tog 7-8 sekunder. For at kaffen er i kontakt med vandet tilpas længe, skal det helst tage lige under 20 sek. Der er flot skum på espressoen, så noget er da rigtigt.
Jeg savner noget fylde, men syrligheden er fin. Mærket er Kontra Coffee, det er 100% Arabica Blend, så altså en blanding som Kontra Coffee synes er god "... Til et skandinavisk cafemiljø" som de skriver. Blandingen er Brasilien, Guatemala, Honduras og Indien (se mere her) - altså en blanding fra hele klodens kaffeproducerende lande.

I projektets ånd udfordrer jeg maskinen med en latte macchiato, den smager meget af mælk. Den lidt flade espresso er sådan set druknet i mælken.
Jeg laver også en helt regulær kop kaffe fra en anden automat. Kaffen smager fint, men tyndt. Den mangler krop og fylde. Den er syrlig i starten derefter tynd. Opdager at smagen ligger forrest på tungen.
Kaffen er Gevalia Professional, som er Gevalias brand til catering og størkøkkener. Den består af 100% arabicabønner fra Colombia, Centralamerika og Brasilien.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar