Efter en god nat på det hyggelige Clarion Collection Hotel Plaza i Odense så jeg frem til en lækker morgenbuffet og husets kaffe. Men en smule skepsis mødte mig ved synet af bake-off brød og kager, bleg røræg og 10 helt ens pandekager med sprød kant. I hjørnet, ved siden af juiceblandingsmaskinen, står Merrild-maskinen, med 8 forskellige kaffe/mælk-kombinationer. For at give denne maskine de bedste forudsætninger, trykker jeg sort kaffe. Meget kort tid går, og en kop skoldhed kop kaffe står i maskinen. Jeg spørger en tjener hvilken kaffe det er og svaret er "Merrild!". Efter et længere interview bliver konklusionen at det "... er noget frysetørret noget".
Uforløst tager jeg min brandvarme kop kaffe med ned til bordet, spiser et ikke imponerende morgenmåltid og efterfølgende sidder i 15 minutter og nyder den flotte udsigt til Kongens Have før kaffens temperatur er faldet nok til at smage på den. Det smager af en instant-kaffe, hvor en eventuel rest af fylde og kaffesmag er skoldet væk i sidste ende af processen
Lidt søgen på nettet gav flg. resultat:
Uforløst tager jeg min brandvarme kop kaffe med ned til bordet, spiser et ikke imponerende morgenmåltid og efterfølgende sidder i 15 minutter og nyder den flotte udsigt til Kongens Have før kaffens temperatur er faldet nok til at smage på den. Det smager af en instant-kaffe, hvor en eventuel rest af fylde og kaffesmag er skoldet væk i sidste ende af processen
Lidt søgen på nettet gav flg. resultat:
Maskinen er Merrild Cafitesse Exellence. Den kan brygge både frysetørret og ikke frossen kaffe.
Kaffens oprindelse er svær at komme nærmere, idet hverken tjener eller kaffens smag afslørede noget. På hjemmesiden er der 7 forskellige typer af kaffe til maskinen - og en advarsel om at man bliver afhængig af det! - jeg bliver nok ikke lige afhængig af den frysetørrede type.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar